Zprávy 2024

15.9.2024

Zrušení Zábavného odpoledne 16.9. 2024 na nám. Míru v Praze a pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi z oblastí postižených povodněmi

Zítra, tedy 16.9.2024 jsme chtěli na nám. Míru pořádat naše tradiční Zábavné odpoledne pro děti i dospělé. Účast nám přislíbila velká řada známých zpěváků a všichni jsme se na toto krásné odpoledne těšili.

Bohužel, počasí nás donutilo akci zrušit, což je nám všem moc líto.

Zábavné odpoledne mělo být slavnostním zahájením Srdíčkových dnů, veřejné sbírky na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi.

Vzhledem k povodním, které zasáhly řadu rodin v naší republice, jsme se rozhodli, že výtěžek z podzimních Srdíčkových dnů bude určen právě nemocným dětem z postižených oblastí. I těch máme hodně.

Proto prosíme veřejnost, aby v rámci Srdíčkových dnů pomohla těmto těžce zkoušeným rodinám, které se tentokrát potýkají nejen s vážným zdravotním stavem svých dětí, ale navíc bojují s následky povodní. Kupte si, prosím, od dobrovolníků ze středních škol a učilišť některý z našich sbírkových předmětů a pomozte těm, kteří naši pomoc potřebují v současné náročné chvíli ještě více než kdy jindy.

Přispět můžete rodinám s nemocnými dětmi z oblastí postižených povodněmi také zasláním jakéhokoliv příspěvku na náš transparentní účet 1117771700/5500 pod variabilním symbolem 1234.

Můžete také poslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS ZIVOTDETEM 30, 60, 90 nebo 190 na číslo 87777.

Všem laskavým lidem, kteří nejsou lhostejní k rodinám, které se ocitly ve velkých existenčních problémech kvůli povodním, a navíc se musejí starat o své nemocné děti, s velkou úctou děkujeme za pomoc.