Zprávy 2024

17.7.2024

Nemocná Lindička má velký sen – ráda by studovala hudbu na konzervatoři…

A vzhledem ke svému nadání a absolutnímu sluchu, se jí to může podařit! K tomu ale potřebuje naši pomoc!

Lindička je 17letá milá dívka, která je velmi hudebně nadaná, i když od malička statečně bojuje s autismem, psychomotorickou retardací a receptivní vývojovou dysfázií. Krásně hraje na několik hudebních nástrojů a nepotřebuje k tomu žádné noty. Paní učitelka ze ZUŠ o Lindičce říká, že má absolutní hudební sluch.

Nejraději hraje na piáno a na harfu a nesmírně touží po studium na konzervatoři. Jenže k tomu musí mít doma piano i harfu, jinak studovat prostě nemůže. Díky laskavým dárcům piano doma má a může na něj cvičit. Ovšem harfu, která stojí 180 000 Kč, jí maminka pořídit nemůže, protože s ní a její mladší sestřičkou žije sama a tak vysoká částka je pro ni nedosažitelná.

Maminku to velmi trápí, protože ví, že pro Lindičku je hudba vším, díky hudbě se léčí a zlepšuje se její zdravotní stav. Je to velmi uzavřená mladá slečna, která své city a lásku vyjadřuje hudbou. A hraje opravdu krásně.

Proto Vás společně s rodinou Lindičky velmi prosíme: „Pomozte Lindičce splnit její velký sen. Cvičit doma na harfu, aby mohla jít na konzervatoř a ve svém životě předávat lásku a vše krásné lidem prostřednictvím hudby.“

Příspěvek, prosíme, odešlete na transparentní číslo účtu 1117771700/5500 pod VS 2020.
Jakákoliv částka Lindičce pomůže.

Společně můžeme udělat jednu dívenku v životě zdravější a šťastnější.