Zprávy 2024

13.9.2024

Zábavné odpoledne pro děti a dospělé už v pondělí! Deště se nebojte!

Zábavné odpoledne pro děti a dospělé už v pondělí! Deště se nebojte! Už v pondělí 16.9. 2024 od 12:00 do 16:15 pořádá Život dětem o.p.s. už tradiční slavnostní zahájení Srdíčkových dnů na nám. Míru v Praze.

Srdečně Vás zveme na naši skvělou akci, kde nebude už tradičně chybět řada zpěváků. Můžete se těšit na Moniku Absolonovou, Petru Černockou, Heidi Janků, Leonu Machálkovou, Kateřinu Brožovou, Michaelu Dolinovou, Sabinu Křovákovou, Tomáše Kluse, Radima Schwaba, Fandu Čermáka nebo třeba skvělého houslistu Jaroslava Svěceného. A pro příznivce empatického a velmi oblíbeného Honzy Bendiga máme skvělou zprávu – opět přijde, aby potěšil nejen nemocné děti, ale také všechny, kteří ho mají rádi.

Na nám. Míru bude mít premiéru píseň Srdíčka, kterou napsal Jiří P. Žáček a hudbu složil Pavel Ryška. S touto myšlenkou přišel skvělý zpěvák Hynek Tomm, který Život dětem podporuje už řadu let.

Děti si přijdou na své díky klaunu Ferdovi nebo krásné Sněhurce. Chybět nebude ani oblíbené malování obličej. O chuťovou potěchu se postarají studenti Středního odborného učiliště U Krbu z Prahy 10, kteří budou servírovat čerstvě napečené tradiční koláče.

Součástí odpoledne na náměstí Míru budou tradičně i stánky, kde budou probíhat preventivní zdravotní akce. K dispozici budou dermatologové, kteří zdarma vyšetří pihy, mateřská znaménka. Chybět nebude ani měření hladiny cukru v krvi. Rodičům se nabízí možnost zkontrolovat svým ratolestem stav jejich zraku prostřednictvím Ortoptiky dr. Očka.

Takže v pondělí 16.9. ve 12:00 přijďte na nám. Míru v Praze. Určitě nebudete litovat! Vstup je jako vždycky zdarma! A POZOR! NEBOJTE SE DEŠTĚ! Jednak jsme u sv. Petra objednali na odpoledne konec srážek, a navíc to jistíme velkými stany proti dešti i pro diváky!!!

 

Více najdete i v projektu Zábavné odpoledne pro děti a dospělé